Menu
Gildia Pióra na Patronite

Reign - Don't Let Me Go

Nie pozwól mi odejść
Zachowaj mnie w swym bijącym sercu
Ja nie odejdę
Wieczność mi nie wystarczy
Pozwól mi usnąć w cieniu u twego boku
Nie pozwól mi odejść
Zachowaj mnie w swym bijącym sercu

320 wyświetleń
39 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    6 January 2015, 11:53

    Coś budzi tu mój opór.