Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uczucie

Nie potrafie wytłumaczyć,
ktoś podpowie co to znaczy.
Gdy tak spojrzy w oczy moje,
to nie tak, że ja się boję,
coś innego czuje wtedy,
jak bym dotknął pępka Ziemi.
Taki oddech przyspieszony,
człowiek niby to speszony,
serce tłucze się w mej piersi,
w głowie kłębi się sto wierszy.
I wylewam je na papier,
tylko dla Niej tak potrafię.
Tak to właśnie dla Nanusi,
bo z Nią Świat jest tak milusi.
Dla niej Kukasz wszystko zrobi,
i nikt mu w tym nie przeszkodzi :*

1851 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!