Menu
Gildia Pióra na Patronite

[ nie potrafię umierać w samotności … ]

nie potrafię umierać w samotności
tylu ludzi wam bezczelnie odeszło
z pewnymi nie pożegnaliście się zupełnie
innym trzymaliście dłoń zbyt długo
na dnie oceanu dziś są wszystkie te myśli
jeden krąg zatacza swe koło
nikim jestem
a nikt zasługuje na cokolwiek
wobec tego pragnę umrzeć prawdziwie
z szczęściem na ustach
bym mógł szepnąć dwa słowa
po tym jak mnie zabijesz
bo ja po prostu kocham
umierać miłością

499 wyświetleń
9 tekstów
3 obserwujących
  • nicola-57

    26 May 2015, 17:36

    za te 2 ostatnie wersy jestem za, bardzo za...
    dziękuję, pozdrawiam