Menu
Gildia Pióra na Patronite

myśli

***
nieposłuszne myśli
chodzą swoimi drogami
nigdy nie zasypiają
o właściwej porze
przychodzą nieproszone
kiedy chcą i jak chcą
nie potrafią żyć własnym życiem
żyją na cudzy koszt
z prawem na bakier

© MaJa

7853 wyświetlenia
60 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!