Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
297 589 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    15 February 2015, 11:56

    Też widzę prowadzisz wykopaliska, sam z ciekawością to przeczytałem.

  • nicola-57

    14 February 2015, 09:00

    tak...i znowu "pomodliłam" się z Tobą, jak zwykle niebanalny i trafny opis
    rzeczywistości. Miłego :)

  • Papużka

    13 February 2013, 19:02

    Na tą chwile najlepsza treść jaką dzisiaj przeczytałam i przyswoiłam...
    Prawdą wiersz nasycony :)