Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stek bzdur

Niepokojące myśli kołatają się w głowie,
czy ktoś o nich w końcu się dowie?
Nikomu nie mogę powiedzieć co czuje,
bo sama tego do końca nie rozumiem.

To tak jak wtedy gdy przyszła depresja,
ona nadal gdzieś we mnie mieszka.
Choć jest mocno osłabiona,
negatywne myśli co jakiś czas woła.

Atakują mnie naraz bez przerwy,
naruszają najwrażliwsze nerwy.
Czy mogę coś z nimi zrobić?
Jak mogę je odgonić?

Stany lękowe przyprowadzają,
cały dzień i noc za wygraną nie dają.
A dzisiaj nie mam już siły,
nawet słowa mnie opuściły.

I tak zakańczam następny stek bzdur...
Nie zapełniając w głowie nawet jednej z dziur...

56 063 wyświetlenia
485 tekstów
32 obserwujących
  • 9 August 2018, 07:40

    Tak bywa ;) dlatego trzeba iść do przodu

  • 9 August 2018, 05:00

    listopad - najgorszy miesiąc w roku, krótkie dnie długie ciemne noce , to i myśli czarne