Menu
Gildia Pióra na Patronite

W oku cyklonu jest cisza

Nie pogodzisz
grzmotów ze sobą
a i słońca nie poróżnisz
ze mną

możesz tylko zrównać
z ziemią
ale i to będzie obok

24 279 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    16 October 2013, 13:30

    "...Anioły są wiecznie ulotne
    zwłaszcza te w Bieszczadach.. "
    ;)

  • 16 October 2013, 13:23

    "Jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem
    Jak na szyi wędrowca apaszka szamotana wiatrem
    Jak wyciągnięte tam powyżej gwieździste ramiona wasze
    A tu są nasze, a tu są nasze..." ;)

  • Gaia

    16 October 2013, 13:18

    miodem smarowany środek,
    a manowce i tak moje
    ;)

  • 16 October 2013, 13:11

    Utonąłbym w łez morzu, jak nieryba
    gdybym nie dostrzegł tam... "chyba" ;)

  • Gaia

    16 October 2013, 13:07

    Szczęka?
    Chyba nie wierzę.
    pozdrówki Yestemku :)

  • 16 October 2013, 13:02

    Potencjał ciszy...
    Słońce klęka, a mi... opada szczęka. ;)
    Fajne.
    Pozdrawiam. :)

  • Gaia

    14 October 2013, 11:38

    Czasem ludzie są jak cyklony, a to oko w nich , trochę jakby bielmem zasnute.
    Jakby zapomnieli, że z ciszy pochodzą i wrócą do niej...
    Tak, wtedy nie są kompatybilni.. do niczego.

    Fajne te Wasze komentarze. Pozdrówki :)

  • onejka

    14 October 2013, 11:23

    Trudno tak, pocelować w grawitację ... z Marsa ;)

  • awatar

    14 October 2013, 10:34

    cisza jest między apokalipsą a armagedonem
    jak cyklon wiruje to porywa, tu kozę tam śmieci, jeszcze gdzieś samochód pełen dzieci
    pozdr.