Menu
Gildia Pióra na Patronite

lęk ...

nie płacz
szeptaj

zasłuchaj się
w nocy szum

gdzieś

w półśnie
pół jawie

pod powiekami
znika jak cień
gdy
zgaśnie światło

159 238 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!