Menu
Gildia Pióra na Patronite

wczoraj

nie płacz
niewinnych lat
myśli porwał wiatr

posłuchaj jak szepcze je

jeszcze wczoraj
śmiałaś się szczerze
zrób to znów

gdzieś za kurtyną mgły
usłysz wołanie
swego głosu sprzed lat

nie płacz
wiatr osuszy twe łzy

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących