Menu
Gildia Pióra na Patronite

łza

nie płacz już
łzami
szklanych diamentów

rosy słonej
wylizanej
drugim człowiekiem

Już NIE płacz

jutro uśmiechem czeka

39 257 wyświetleń
551 tekstów
4 obserwujących