Menu
Gildia Pióra na Patronite

chryzantemy

nie płacz gdy będziesz stał nad moim grobem
bo prawdę mówiąc nigdy nie żyłam
byłam jedynie marnym wrakiem człowieka
szkieletem obleczonym w ludzką skórę
nie płacz, ja całe życie błądziłam

podlewaj chryzantemy rosnące
na cmentarzu mego ciała
niech kwitną tam gdzie leży me serce gorejące
na znak że o mnie pamiętasz

1299 wyświetleń
21 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!