Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pieśń samobójcy

Nie płaczcie po mnie,
Gdy zabierze mnie mrok,
Nie płaczcie po mnie,
Gdy zdecyduję się na skok,
Nie płaczcie po mnie,
Gdy zwiąże się z wolnymi gwiazdami,
Nie płaczcie po mnie,
Gdy otoczę się lotnymi snami,
Nie płaczcie po mnie,
Gdy zasypią mnie czerwonymi jak krew różami,
Nie płaczcie po mnie,
Gdy zniknę za ciemności ostatnimi bramami,
Nie płaczcie po mnie,
Gdy za wasze szczęście zapłacę własną krwią,
Nie płaczcie po mnie,
Uwalniam was od siebie,
Nie płaczcie po mnie,
Lecz nie spotkamy się w niebie,
Nie płaczcie po mnie,
Choć to nasze ostatnie spotkanie,
To dzięki temu już nikogo nie zranię,
Zapamiętajcie mnie w radości,
Wybaczcie mi złości,
Żegnajcie kochani,
Zawsze będę z Wami...

3161 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
  • 28 August 2015, 21:59

    ładne pożegnanie
    pozdrawiam :)