Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czytaj jka chcesz, nawet od tyłu

Niepiękne sa akrylowe twarze
wszyscy ćpamy komerchę
choć trwa epidemia
sa jeszcze żywi
piękno nie banknot
Zloty miód płynny usta wiąze
Szukać Daremnie bogów nektaru
puściła sie raz komercha i sztuka ,
Zwykły bękart , mówią- muzyka
Bąk rozpieszczony straszy nowe owoce emocji nieliczne
dlaczego? Wyższe kieszonkowe
dlaczego? Fuszerke odwala
Jest tak szybciej i prościej.
Jest jeszcze dobra muzyka- pępowina,
zmarszczki sa dobre również
niestety plastik dusi
brak powietrza
więc trzeba je ratować...

4701 wyświetleń
47 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    13 January 2014, 16:57

    to dla obrzezanych czytających wspak ?