Menu
Gildia Pióra na Patronite

Parę chwil.

Nie patrzymy wstecz,
ta chwila należy do nas.
To co mi powiedziałeś,
to były tylko słowa.
Dla mnie dużo warte,
lecz dla Ciebie to ironia.

Już się nie odzywasz.
Trochę to bolało.
Trzeba iść dalej,
zobaczymy gdzie poniesie nas droga.

Patrząc w Twoje oczy,
widzę swoje łzy,
Zrozum że to ważne,
zostań jeszcze na parę tych chwil.

3415 wyświetleń
42 teksty
5 obserwujących
  • RozaR

    13 April 2014, 22:05

    Wiersz owszem - lecz ta siła posiadania partnera .......... to takie rozrodcze.

  • M44G

    13 April 2014, 21:02

    To samo miałem napisać co krysta napisała. :( Smutny wiersz.

  • krysta

    13 April 2014, 20:55

    ładny ,choć smutkiem pisany...
    pozdrawiam :)