Menu
Gildia Pióra na Patronite

......

Nie pamiętam,
kiedy marzyć przestałam.
Nie wiem,
gdzie zagubiłam pragnienia.
Dla ciebie we włosy wplatałam
słońca promienie.
Wiem,
że słońce już zgasło,
serce okryło się cieniem.
Wiem,
że ciebie straciłam
razem z marzeniem...

2134 wyświetlenia
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!