Menu
Gildia Pióra na Patronite

to że nie piszę

nie oznacza że nie umiem to nie
też oznacza aby nie chcę ja

mam
styropian do zjedzenia
w pudełku z mięsa i surówki
za 20 złoty obiad
miłość ciepło odpowiedzialność
i pracę

zdradę
seks światłowodowy
dopalacze zamiast
prawdy

i tak sobie stąpam po tym lodzie
niby który się przecież nie rozpęknie
nigdy
bo dziś nie nastąpi kotku
gdy prawdy
nie okłamiesz

42 386 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • danioł

    1 April 2019, 18:53

    jak i ja

  • 30 March 2019, 22:33

    Chociaż w dzisiejszych czasach może lepiej szybko niż wcale?

  • 30 March 2019, 22:33

    Seks światłowodowy - genialne porównanie. Szybkie łącze w tym wypadku nie jest chyba najlepszym sposobem na spędzanie czasu.