Menu
Gildia Pióra na Patronite

CHWILE

nie oglądam się
do przodu nie wybiegam
wiem że idę
a obok płynie czas
tylko dziś
tylko teraz właśnie żyję
umierają tylko chwile
a nie ja
możesz wszystkie zapamiętać
lecz nie wrócą
były miłe albo bardzo złe
ale żywa jest
ta co właśnie mija
czas zabija tylko chwile
a nie nas

Kazimierz Winnicki
(wszelkie prawa zastrzeżone)

19 200 wyświetleń
169 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!