Menu
Gildia Pióra na Patronite

.......

Nie o dom w tym wszystkim chodzi
nie o miejsca cień co chłodzi.
Lecz o uczuć narodzenie
kolor marzeń,ich spełnienie......
Gdzie?!Nieważne .W jakim czasie?
Czy na zboczu gdzieś przy trasie.
Ważny człowiek co przy boku
dotrzymuje nam dziś kroku.....

3515 wyświetleń
40 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!