Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nie odbieraj mi
sakramentu
niech burza skojarzeń
toczy się
człowiek jak pole i las
morze czy wiatr...

21 819 wyświetleń
244 teksty
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!