Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znikąd

Nieoczekiwanie.
Tak banalnie, że aż miło.
Teraz, boli. Sieje znów wątpliwości.
Poczekam, może minie.
Troszkę poczekam, a może na coś innego...

23 512 wyświetleń
218 tekstów
3 obserwujących
  • fyrfle

    30 August 2015, 21:28

    Podmiocie haraszo kombinujesz, a moze inne to będzie to.