Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Nienawidzę swego ciała,
Wszystko traci sens,
Czuję, jakby coś kradło mi życie.
Jestem w innym świecie,
W świecie bólu i rozpaczy.
Pragnę już wrócić do siebie,
Poczuć się dobrze w swym ciele,
Jednak bez Ciebie to niemożliwe.
Potrzebuję Cię, by stanąć na nogi
A Ty jesteś zbyt daleko.
Potrzebuje Twej miłości,
Bo tylko ona może mi pomóc.
Szukam Cię, szukam Siebie,
Nie chce być teraz sama,
Potrzebuje wrócić już na ziemię.

8485 wyświetleń
81 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!