Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nienawidzę Cię kochać

Nienawidzę Cię kochać, nienawidzę
Myśleć o Tobie dniami i nocami
Nie cierpię twojej obojętności
I tego niebiańskiego uśmiechu
który doprowadza mnie do obłędu
tak nieznośnie meczy mnie twoja obecność
w mojej głowie,
w moim sercu
Nie cierpię Cię kochać po prostu nie cierpię,
bo wiem że ta głupia miłość nie ma prawa być

274 wyświetlenia
22 teksty
0 obserwujących
  • Eweela

    30 August 2012, 21:44

    heh jak całe moje życie :)

  • Władysław Andrzej

    30 August 2012, 12:06

    Smutny ale ciekawy