Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie czekaj

nie nasz
ten czas
nasza by
rosła trawa

nie nasz
ten dzień
nasze by
kwitło niebo

nie nasz
nie nasz

dopóki
nie obudzi nas
speszony zapach
oddechu

2329 wyświetleń
22 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!