Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obgadując człowieka

Nie narzekaj, że góra przed tobą zbyt stroma,
nie ona jest przeszkodą,
a kamienie o które przyjdzie ci ranić stopy

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    18 April 2014, 18:25

    dziękuję za opinie życzę dużo uśmiechu:)

  • awatar

    16 April 2014, 17:45

    tak ostawtie nienużnyje spory
    ja siebie wsio dakazał
    łud'szy gor mogut' byt' tolka gory
    na katorych jeszczio nie bywał (B.O.)
    pozdrawiam

  • onejka

    14 April 2014, 22:32

    prawda, drobnostki potrafią zajść za skórę..

    Pozdrawiam Motylku :)

  • Naja

    14 April 2014, 21:37

    "Ludzie nie potykają się o góry, lecz o kretowiska."

  • motylek96

    14 April 2014, 21:34

    Oooo taki związek zaobrączkowany to jest wyzwanie i w sumie moja myśl pasuje:)
    Góra jedna, kamieni miliony

  • Tygrys

    14 April 2014, 21:30

    Mam tak przed ślubem...