Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie nałożyłam tuszu
szminka blado wyszła
przyszłam
choć płomyk już nie świeci
chyba dawno byłam
zapomniałam
o łzach
zapomniałam
że boli
że pamiętam
różę przyniosłam
nie wstawaj
nie pokłuje cię przecież

696 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
  • 18 February 2015, 21:12

    właśnie wczytuje się w twoją twórczość, życzę równie miłego wieczoru.

  • .Rodia

    18 February 2015, 21:00

    a proszę

  • 18 February 2015, 20:58

    ciekawa interpretacja, dziękuję!

  • .Rodia

    18 February 2015, 18:58

    "różę przyniosłam
    nie wstawaj
    nie pokłuje cię przecież" to zastanawia

    z tego byłby niezły początek
    o tym jak przyszła pojeździć trochę
    na lodzie gdzies w okolicach serca
    lodowisko było puste, a jednak łyżwa jej - nieobojętna

    pisz dalej
    pozdr.

  • 17 February 2015, 21:29

    Miło mi.

  • Sierjoża

    17 February 2015, 21:00

    Dobry nocy! O míłości tyź pisze wirsze ale fakt nie rozumiem ich ni w zómb.

  • 17 February 2015, 20:56

    o takiej, jakiej nie zrozumiesz, dobranoc.

  • Sierjoża

    17 February 2015, 20:52

    A ło jaki?

  • 17 February 2015, 20:45

    nie, raczej nie o takiej jak myślisz.

  • Sierjoża

    17 February 2015, 20:40

    Tyn wirsz je o miłości?