Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieznajomy

po to sobie wyszarpałem skrzydła
by były twoim szelestem

więc ludziom patrz w oczy
tak jak spogląda się w duszę

bo kiedyś we mnie wpatrzona
może ujrzysz kogoś więcej niż tego

kim jestem

101 483 wyświetlenia
954 teksty
266 obserwujących
  • 29 October 2015, 12:29

    :))

  • 25 October 2015, 21:57

    Całość super! To u Ciebie norma.
    A ostatnie słowo... yestem wzruszony. ;)
    Pozdrawiam :))

  • mill

    15 October 2015, 18:12

    ...zazdroszczę Ci że tak potrafisz pięknie pisać ....pozdrawiam .....

  • Malusia_035

    14 October 2015, 09:20

    niesamowity ...

    Pozdrawiam Serdecznie :))

  • fyrfle

    13 October 2015, 22:04

    szarpiący skrzydła duszy.

  • zapach_bzu

    13 October 2015, 16:33

    Mi jak zwykle słów brakuje na Twoje wiersze. Bo cudownie to za mało...

  • PainWithoutLove

    13 October 2015, 16:01

    Wspaniały... moja dusza uwielbia Twoje wiersze.. pisz, pisz i nie przestawaj.. :))

  • I.Anna

    13 October 2015, 14:50

    Naprawdę zatrzymuje i wbija się jakoś w pamięć ostatnimi wersami. Pozdrawiam.

  • Cris

    13 October 2015, 13:42

    Jak ''...kogoś więcej...'' pięknie.