Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdybym cię kochał

nie musiałbym pisać tu o tym
by się upewnić
i zdjęć nie robił co jem
by się że smak ma przekonać
na mapie pokazywać
że do piwnicy po ziemniaki
przed śmiercią której brak
sam siebie
już nie pokażę

42 384 wyświetlenia
808 tekstów
64 obserwujących
  • one drop for all

    16 December 2018, 02:16

    A to latwe :)

    Zazwyczaj znajdziesz w miescach, o ktorych nigdy nie myslales i w ktorych nigdy nie szukales.

  • danioł

    1 November 2018, 20:03

    w zasadzie to szukam życia
    śmierć jest wszędzie

  • one drop for all

    1 November 2018, 03:29

    i smierci tam szukasz?

    :)

  • one drop for all

    1 November 2018, 03:29

    a ty piszesz za kazdym razem takie co
    gdy biegniesz po ziemniaki
    do piwnicy?

    dzieki za usmiech :)

  • Gaia

    31 October 2018, 19:29

    selfi - sztuka mas brrr...

    "że do piwnicy po ziemniaki" - śmiechłam

  • .Rodia

    31 October 2018, 13:41

    robisz zdjęcia temu co jesz?
    to musi być coś wyjątkowego, albo tworzysz blog kulinarny

    chciałbym mieć na coś apetyt
    wtedy mógłbym powiedzieć sobie nie