Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mów nic

Nie mów
że za późno
nie mów nic

Zabierz noc
w gwiezdny raj
zamknij czas w oddechu

I wiruj wiruj
wśród złotych łąk
bezkresnych snów

Nie patrz na zegar
ziemskich spraw
on nie istnieje

To tylko złuda
która wgania nas
z dnia do dnia

Uwierz w życie
twoje życie
nim wyschnie w nim ostatnia łza

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • Malusia_035

    13 November 2015, 09:10

    bardzo ładny :))

    Pozdrawiam :))

  • RozaR

    12 November 2015, 22:59

    No - może być choć naiwnością kwitnie - ale niczego sobie

  • Cris

    12 November 2015, 16:53

    ładnie.
    pozdrawiam.
    :)