Menu
Gildia Pióra na Patronite

w ciszy

nie mów
nie mąć ciszy

w niej jest miłość
krople łez
muśnięcie warg

nie mów
nie mąć ciszy

w niej jest szum morza
mewy krzyk
uderzenie wody o brzeg

nie mów
posłuchaj
jak cicho biją serca

159 240 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących