Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chruśniak

Nie mów nic
O pięknie tego miasta,
Że istnieje dla nas
Nie wypada

Zaraz obok dziupli
Pod ciemnym i lekkim
Starego rynku pejzażem
Gorycz malin

Nie mów nic
Milczeniem karmię się
Szelestem rzęs
Choć nie wypada

Jesteśmy w młynie
A młyn jest w nas
Nie wypada

3951 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
  • finezja

    27 November 2018, 19:25

    Piękny. Gratulacje.