Menu
Gildia Pióra na Patronite

róża.

nie mówię prawdy,
bo na chwilę
z przepicia z Bogiem
nie znam normalności.

śpię.

Ty straszysz po nocach
i nie chcesz mnie w wieczności.

to chociaż
tylko chwilę daj mi,
szansę,
aby kochać

śmierć głupią,
ludzi,

Ciebie...

4827 wyświetleń
33 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!