Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mówie już skrycie,
Kocham was ponad życie!
Martwię się i troszczę,
Nikomu niczego nie zazdroszczę!
Mam was przy moim boku,
nie boję się kolejnego kroku.
Życia z wami się nie boję,
moją duszę przy was koję.
Moje trzy szczęśliwe serduszka!
Jedno przypomina jeszcze okruszka,
drugie jest duże i w nas zakochane
Jego serce na tacy zostało mi dane.
No i te trzecie, średnie - szczęśliwe,
Jeszcze nie raz będzie dla was cierpliwe. :)

1589 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!