Menu
Gildia Pióra na Patronite

Indywidualna ścieżka

Nie mów do mnie szyfrem
Szyprem do mnie mów
Na granicach zdarzeń
Nie zostawiaj swoich snów
Mimo, że to Soir, Madame
Nie zasypiaj gruszek już
Mów do mnie deszczem
Szelestem liści na wierzbie

Ze słońcem na horyzoncie wijąc się w tańcu samotnych dusz.

9826 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!