Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezsenny

Nie mogę zasnąć w kolejną noc,
Ponure myśli mój umysł związały.
Ręką na bok odrzuciłem koc,
Lężę tu tak sam. Na to jestem skazany.

I szepcąc wołam, w pustkę cieni,
Do przyjaciół, co nas morze dzieli...

15 094 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • ZamoY

    1 September 2014, 22:09

    Bree - Druga zwrotka majstersztyk!