Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mogę spać.

Nie mogę spać...
Wszystkie opcje odwiedzają mnie we śnie.
Dziś mnie wyśmiałeś, zmieszałeś z błotem.
Otworzyłam oczy obrażona na cały świat.

Nie mogę spać...
Wiem że byłeś, status oznaczony jako dostępny.
Czy dostępny również dla mnie?
Bałam się zapytać.

Nie mogę spać...
Nie byłam w stanie napisać zwykłego ,,hej".
Znając lawinę zdarzeń.
A serce w nadziei żyjąc, biło niczym dzwon w swym szaleństwie.

Nie mogę spać...
Próbuję więc wbijać nowe informacje.
Przecież nie zaliczysz tego za mnie...
A ja nie mogę się skupić.

Nie mogę spać...
Czy w księdze o psychologii znajdę odpowiedzi?
Czym są emocje na pewno...
Ale jak z nimi żyć? Jak żyć?

Nie mogę spać...
I znów słucham tą samą piosenkę.
Jak w zaklętym kole. Gdybyś tylko wiedział, że to o mnie...
Może inny był by teraz, ten mój świat.

Nie mogę spać...

Wiem wiersz woła o pomstę do nieba, gorszego napisać nie mogłam, ale musiałam to z siebie wyrzucić...

6457 wyświetleń
65 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!