Menu
Gildia Pióra na Patronite

to miłość

nie mogę spać
nie mogę jeść
bo nie ma cię obok
i wciąż nie wierzę
że moje serce
chce czuć się w ten sposób

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!