Menu
Gildia Pióra na Patronite

list dla Niego

Nie mogę Cię zatrzymać
wiem, że nie wrócisz
zostanie po Tobie ten mundur
worek wspomnień
Twe urocze zdjęcie
słowa zapisane na kartce
i pocałunek Twój ostatni
te chwile spędzone razem
są jak minuta w dobie
szybko przemija
tylko to zostanie
kiedy już nie wrócisz
dalej pójdę sama
lecz zostaniesz w mym sercu

11 239 wyświetleń
62 teksty
26 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!