Menu
Gildia Pióra na Patronite

A jednak!

Nie minęło wspomniane dziesięć lat
A i tak, jak wspominałem siedzę sam
No i choć to zabrzmi przykro
To tak miało być i tak było
I złość wtenczas ogarnęła Cię
I musiałem wycofać słowa swe
To wiedziałem i byłem pewien, że
Że to tak właśnie zakończy się
Nim to upłynie, te dziesięć lat
Taki już jest ten Nasz dziwny świat
Rozdzielone drogi dwie
Które nie miały spotkać się

https://www.youtube.com/watch?v=pO8kTRv4l3o

66 688 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!