Menu
Gildia Pióra na Patronite

DOBRANOC

Nie ma w życiu piękniejszej pory dnia,
gdy kładziesz się w łóżku i idziesz spać.
Bo gdy już zaśniesz magiczne rzeczy dzieją się,
w snach możesz latać a w szarym świecie nie.
Tak więc szybciutko się kładź i zamknij oczka już,
bo twoje sny czekają, świat czarów jest tuż, tuż...

2716 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!