Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za Staszka

Za Staszka

Nie ma wybacz
Za Staszka Pyjasa
Za grzechy parszywe
I kłamstwa wydziału

Za gęby morderców
I pięści bandytów
Za gardła co kłamią
Ścisnąć i prawdę wydusić

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!