Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ptaki

Niematerialna rzecz jest sensem istnienia,
Miłość - nie do powiedzenia...
Życie niczym jak słonina,
Niby słone,
Wzmaga pragnienie,
A wypełnia brzuch,
Syci drozdy,
Bawi wrony,
Jaki świat ten,
Kolorowy...

1803 wyświetlenia
16 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!