Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Nie ma mnie gdy
myślę, a nie śnię

Najbardziej myślę
Gdy nie myślę
Bo jak myślę
To czuję się ściśle
Jak naukowiec jakowy
Jak magister jajogłowy

Jak myślę i rozmyślam
Rozkwity na mózgu mam
Te rozkwity w głowę cisną
I zabierają miejsce snom
Wolę głowę pustą mieć
Bo tak prościej jest
Gdy jest pusty łeb

https://www.youtube.com/watch?v=2d5N_M3iBR8

66 690 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    19 February 2016, 18:37

    Jak i ja Kasiu Droga pozdrawiam Ciebie na wieczór.

  • Thebestkasiaa

    19 February 2016, 18:34

    Tak najprościej :) Masz rację nie myśl tyle bo myśliwym zostaniesz :)
    Pozdrawiam serdecznie

  • M44G

    19 February 2016, 15:39

    ;)

  • krysta

    19 February 2016, 15:39

    ;)