Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie ma miłości, korzystniejsze są układy.
Jeśli chcesz mi coś dać, oddam Ci na raty.
Oddam w komplementach, czasem Cię rozbawię.
A jak się przyzwyczaisz to zwyczajnie Cie zostawię.

Przecież nic nie obiecałem, spłaciłem dług.
Dorośnij dziewczynko, uczucia to Twój wróg.
Dobrze radze, Ty posłuchaj Mojej rady.
Nawet jak dasz więcej, on ograniczy się do spłaty.

Zaufaj mi, po co utrudniać sobie życie.
Tak już jest choć co innego było w micie.
Bo nie ma miłości, korzystniejsze są układy.
Miłość jest droga, jeszcze kosztowniejsze są rozpady.

~ Natalia K. (Innastronaduszy)

26 525 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
  • 6 May 2018, 12:39

    Eee tam, tylko trafiłaś na sknerę... ;)
    Pozdrawiam. :))

  • oszi3

    5 May 2018, 15:15

    Materializm kosztuje najwięcej z ekonomicznego punktu widzenia...~