Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na wygnaniu

Nie ma miejsca gdzie możemy się udać.
Nie chce być po bezpiecznej stronie.
Będę silniejsza.
Nie wyrzeknę się uczuć.
Wdzięczna za życzliwość i śmiech.
Jestem w drodze.
Naprawię rzeczy niedokończone.
Powitam ból.
Nie uciekam od rzeczywistości.
Jestem w labiryncie.
Chce uwolnić prawdziwe emocje.
Wiem,grzech nie kończy się łzami.
Pragnę krzyczeć.
Szukamy tylko utraconego nieba.

11 232 wyświetlenia
143 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!