Menu
Gildia Pióra na Patronite

Owoc Złości

Nie ma już nic do kochania,
Jestem zbyt zmęczona tym wszystkim
Nie mam tyle siły by wybaczać.
Tak delikatnie i rozpaczliwie
Przebiłeś nożem moją duszę,
Więc zniszczę cię niczym porcelanową laleczkę.
Jesteś jedną z tych osób na świecie, których nienawidzę
A twoja twarz przyprawia mnie o obrzydzenie.
Mam ochotę zabić Cię tak jak jeszcze tego nie robiłam,
Sprawię że poczujesz scyzoryk między żebrami.
Wysuszyłam swe serce niczym śliwkę,
A z Ciebie zrobiłam manekina do testów uderzeniowych.
Lecz zbyt późno przypomniałam sobie,
Że za każdym razem kiedy cię zabijam
Tak naprawdę zabijam siebie..

8485 wyświetleń
81 tekstów
1 obserwujący
  • Gaia

    12 October 2012, 21:11

    Hm... zabijać kogoś by zabić siebie. No nie wiem czy aż tak warto. No bo po co?

  • 12 October 2012, 09:47

    niestety nikogo nie zabijałam a inni robili to bez żadnej żenady
    teraz oni zabijają siebie
    ja tylko stoję i patrzę
    tylko słowa są moimi przyjaciółmi
    mam do nich szacunek
    jestem im wierna
    gdzie się dwóch bije tam trzeci korzysta najwyższa pora przejrzeć oczyma .. nie tylko rozkosznym wegetowaniem w namiętności pochwał..ładny wiersz ja go czuję stąd taki a nie inny komentarz opinia.. łamiąca standardy jakby