Menu
Gildia Pióra na Patronite

W oczach UkochanejღJa...

Nie ma dla mnie nic cenniejszego
i piękniejszego na świecie
niż spojrzeć z bliska głęboko
w oczy ukochanej kobiecie.
Zobaczyć tam swoje odbicie
w wyjątkowym miłosnym blasku,
każdego dnia zaraz po przebudzeniu,
gdy rosa pajęczyną zieleń ścieli o brzasku.
Gdy każdego dnia na dzień dobry
ust jej słodkich powoli smakuję,
zatapiając się mocno w ciepłych ramionach
namiętnej czułości kosztuję .

Dedykowane R ღ
Rafał S.
~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
01.06.2018

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!