Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czekam

nie ma Cię tutaj
wrzeszczy mi do ucha
Twoja nieobecność
przepita gorzką kawą
trzęsie kieszeniami
wypełnionymi po brzegi
tęsknotą
która nie wypada
pomimo dziur
w materiale czasu

3819 wyświetleń
28 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!