Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy spadam w dół

Nie ma Cię gdy moje życie spada w dół i,
nie ma Cię gdy wszystko łamie się na pół,
ale kocham Cię! kocham! wciąż Cię kocham [CENZURA],
i nie znam już innych słów,
to jest zbyt trudne.

2113 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • 7 December 2017, 10:49

    Tekst nie Twojego autorstwa to raczej proszę napisać czyjego.