Menu
Gildia Pióra na Patronite

*****

`Nie ma Ciebie
Nie ma gwiazd
Nie ma Ciebie..cichnie wiatr
Nie ma Ciebie...nie ma nocy i dnia
JA to NIE JA......`
(Nie mozesz odejsc....)

Tobie-Ja, tak Cie kocham........

2840 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • 19 November 2015, 00:35

    ``Nadzieja to dobra rzecz a dobre rzeczy nigdy nie umieraja...............``

    Moja Nadzieja, to kazda kolejna minuta............

  • Cris

    18 November 2015, 23:03

    Ida wiary i siły Ci życzę.
    Cris

  • fyrfle

    18 November 2015, 22:39

    Daj Ci Boże go do śmierci czy tam na zawsze(jak wolisz),

  • 18 November 2015, 21:41

    Chyba nie moge.......ale dziekuje...
    Ciagle mam nadzieje....

  • 18 November 2015, 21:27

    Mi tez...moje serce krwawi..............

  • 18 November 2015, 19:08

    Tak.

  • 18 November 2015, 18:39

    To nie chodzi o wybor...niestety...