Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie lubię tych spojrzeń
które oplatają postacie
wielkimi znakami zapytania

Krocząc korytarzami
tańczącej chemii
widzę unoszące się dusze

I tylko wielka chęć życia
rozsądkiem znaczona
krzyczy – nie teraz…

49 598 wyświetleń
440 tekstów
161 obserwujących
  • Malusia_035

    10 October 2015, 22:29

    bardzo ładny

    Pozdrawiam ciepło :))

  • mill

    10 October 2015, 22:24

    ...jak zawsze śliczny wiersz ;) ....

  • RozaR

    26 September 2015, 20:29

    Naturalnie ciiii - chooooo

  • nicola-57

    26 September 2015, 17:15

    bdb

  • giulietka

    26 September 2015, 09:12

    Pięknie tu u Ciebie, Joasiu!
    Pozdrawiam.

  • słoneczniki

    25 September 2015, 22:11

    Jeśli kawa to jeden wyraz to za mało ;)
    Tylko ciii- by nas nikt nie usłyszał ;)

  • RozaR

    25 September 2015, 22:08

    Miło mi ;-)
    Choć bym jeszcze szukał odpowiedniejszego ujęcia .
    Tak wdać się w dyskusję nad jednym wyrazem ;-)
    Przy kawie

  • słoneczniki

    25 September 2015, 21:56

    Jestem otwarta na współpracę ;)
    Dziekuję

  • RozaR

    25 September 2015, 21:54

    I tylko wielka chęć życia
    rozsądkiem znaczona
    krzyczy – nie teraz…

    A może tak ?